top of page

Begeleid avontuur

Naast mijn privéreizen op maat bieden wij ook begeleide reizen aan. Dit zijn telkens exclusieve bestemmingen tegen zeer competitieve prijzen. Dit is perfect geschikt voor mensen die graag in kleine groepen van minimum 12 tot maximum 18 mensen reizen en/of bepaalde landen liever onder de begeleiding van ervaren gidsen bezoeken. Deze reizen worden door mezelf of door Frank begeleid. Schrijf je in om op de hoogte te zijn van het programma en de precieze data. 

 

Programma 2023

CHILI, ARgentiniE & BOLIVIA

April 2023 - 16 dagen
NOG 2 PLAATSEN
 

Tijdens deze indrukwekkende reis trekken we door het noorden van Argentinië en Chili maar bezoeken we ook de indrukwekkende zoutvlaktes van Bolivia én de Iguazu Falls, volgens velen dé mooiste waterval ter  wereld. Daardoor kun je impressies opdoen van de enorme diversiteit van deze landen. In Chili bezoeken we de Atacama woestijn, de droogste plaats op aarde en de Val de la Luna, die het meest op een maanlandschap lijkt. In Argentinië bezoeken we de koloniale stad Salta, slapen we in luxueuze finca's & estancias en gaan we gaan paardrijden door de uitgestrekte landschappen.

2795 euro*

oeganda-rwanda-congo

Mei 2023 - 14 dagen          VOLZET

Dit is dé ultieme Afrika reis. In deze prachtige regio die ook wel ‘De parel van Afrika’ wordt genoemd heb je een ongelooflijke diversiteit. Hier kun je zowel safari’s doen waar je met een beetje geluk de ‘Big 5’ spot maar ook hikes naar gorilla’s en chimpansees. Zonder twijfel één van de meest intense levenservaringen. Daarnaast bezoeken we ook Lake Victoria, het Genocide Museum in Rwanda, Lake Mutanda met zicht op vulkanen van Oeganda, Rwanda en Congo en niet te vergeten het fenomenale en wereldvermaarde Virunga National Park in Congo. Overnachten doen we in karaktervolle en luxueuze lodges waar ’s avonds ook telkens een heerlijk diner plaatsvindt.

2985 euro*

jordanië

Oktober 2023 - 8 dagen

Dit karaktervolle en toegankelijke land biedt een perfecte inkijk in de cultuur, geschiedenis en landschappen van het Midden-Oosten. Jullie roadtrip leidt eerst naar de afgelegen en ‘off the beaten path’ Danavallei waar je indrukwekkende hikes kunt doen vanuit een traditioneel tentenkamp. Daarna staat een bezoek aan het prachtige Petra op het programma, dit is één van de zeven Wereldwonderen. Hierna op avontuur in de mooiste woestijn ter wereld: Wadi Rum. Hier slapen we onder een sprookjesachtige sterrenhemel. Daarna ontspannen aan de Rode Zee en snorkelen in de uitgebreide onderwaterwereld. Afsluiten doen we met dobberen in de Dode Zee en een bezoek aan Mount Nebo.

1395 euro*

*Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, afhankelijk van het aantal deelnemers 

bottom of page