top of page
274903150_710687400341216_200931066421631779_n.jpg

Al van kinds af aan ben ik gefascineerd door verre landen, andere culturen, natuurpracht, …

Deze fascinatie hebben mijn ouders me meegegeven door me als kind vele mooie plaatsen in Europa te tonen. Mijn echte passie werd duidelijk toen ik vanaf mijn 18e begon te reizen naar verre en minder vanzelfsprekende bestemmingen. Eén van die eerste was Nicaragua, een fantastisch land dat een grote indruk op me naliet zowel qua landschappen, bruisende steden, een boeiende cultuur, warme gastvrijheid en ga zo maar verder. Vooral het gebrek aan ontwikkeld toerisme beviel me enorm.

Brecht Degryse_Travel-experts

Mijn passie en ondernemingszin brachten mij ertoe om op mijn twintigste, tijdens mijn studies rechten, te starten als student-ondernemer. Het doel was om anderen te besmetten met mijn reismicrobe en hen te tonen welke verborgen schatten de wereld nog steeds kan bieden. Dat gevoel van ‘off the beaten path’ te zijn, zoek ik bij elke reis voor mezelf én voor mijn klanten. Want het is pas dan dat je een bepaalde bestemming echt kunt proeven en beleven. Dit vind je trouwens niet enkel op verre bestemmingen maar ook dicht bij huis zoals in Italië of Montenegro. Vaak zijn deze exclusieve en afgelegen plaatsen een onderdeel van mijn reisprogramma’s naast enkele bekende bezienswaardigheden. Dergelijke combinaties van must-see’s met originele en authentieke plaatsen maken de mooiste reizen.

Naar mijn klanten toe onderscheid ik mij in individueel maatwerk, persoonlijke ervaring, out-of-the-box reisprogramma’s en correcte prijzen. Maar hetgeen mijn absolute handelsmerk vormt, is mijn ongebreidelde passie en enthousiasme. Zelf geef ik ook altijd de voorkeur aan afwisseling tijdens reizen. Avontuur, ontspannen aan mooie stranden, bezoeken van intrigerende steden, genieten van de lokale keuken, … het kan perfect allemaal in één reis! Reizen is voor veel mensen de mooiste en kostbaarste tijd van het jaar. Daarom neem ik het plannen en afhandelen van deze verantwoordelijkheid graag uit jullie handen. Ook mijn vader, Frank Degryse, die in 2022 mee in het bedrijf stapte zal zijn reiskennis -en passie aanbieden. Hij staat hoofdzakelijk in voor het leiden van enkele van onze begeleide reizen en het aanbieden van privéreizen naar Italië. Zijn uitgebreide ervaring met het land én zijn beheersing van de prachtige Italiaanse taal maken hem hiervoor de juiste man op de juiste plaats!

brecht degryse

bottom of page