top of page
ReizenBrecht

Emma Brazilië - Israël - Marokko - Jordanië

Dankzij Brecht kreeg ik de reiskriebels helemaal te pakken! Brazilië, Israël, Marokko of Jordanië, telkens memorabele reizen en dat was zeker mede te danken aan ReizenBrecht. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en precies aangepast aan je wensen. Brecht slaagt erin om ons mee te nemen naar de niet te missen toeristische trekpleisters, maar weet dat perfect te combineren met plekjes weg van de massa. Alleen nog goed reisgezelschap en een onvergetelijke reis is gegarandeerd!

veronique Mexico

Onze reis naar Mexico in de kerstvakantie 2021 was top! 
Alles was tot in de puntjes geregeld, zelf toen onze vlucht de dag zelf nog veranderd moest worden, heeft Brecht daar nog de tijd voor genomen. Deze man is echt begaan met zijn klanten en zoekt het beste van het beste uit. Wij vroegen om wat avontuur, maar ook rust, hier heeft hij dus zeker voor gezorgd. Veel van zijn tips die hij op zijn diverse reisblogs vindt, hebben ons zeker geholpen. Zoals de zeiltocht op het meer van Bacalar en los rapidos, ook het Wereldwonder Chichen Itza, ervaringen om nooit meer te vergeten. Ook de restauranttips waren altijd top, hij weet zeker wat lekker eten is. Brecht is een ware reisgoeroe!

Reizenbrecht Mexico
WhatsApp Image 2022-03-08 at 10.28.00 AM (3).jpeg

Fay Namibië - Botswana

Ondertussen de vierde reis die ik geboekt heb via Brecht. Opnieuw meer dan ooit voldaan aan alle verwachtingen. Een tot in de puntjes uitgestippelde reis met veel tips om het maximum uit onze trip te halen. Het zien van de big 5, was uiteraard de kers op de taart!

melvin Oman

Prachtig uitgestippelde reis, vol plaatsen die we anders nooit zouden ontdekt hebben. Een echte aanrader! 
(Het enige minpunt was het wachten gedurende 6 maanden vooraleer onze reis van start ging)

WhatsApp Image 2022-03-08 at 10.28.00 AM (2).jpeg
WhatsApp Image 2022-03-08 at 10.28.00 AM.jpeg

Margaux Thailand

Een ideale mix van avontuur, ontspanning en een boeiende cultuur. Het verblijf in een gastgezin was een leuke meerwaarde om zo de échte lokale gebruiken en plekjes te leren kennen.

bottom of page